Algemene voorwaarden - Foto Hippique
355
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-355,bridge-core-3.1.8,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-628

Algemene voorwaarden

N.B.: Naast deze Algemene Voorwaarden zijn voor het bestelproces via www.oypo.nl de Algemene Voorwaarden van Oypo van toepassing.

Alle foto’s, teksten en ander beeldmateriaal zijn eigendom van Foto Hippique en mogen op geen enkele manier gekopieerd of vermenigvuldigd worden. Foto’s zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik. Voor commercieel gebruik of publicatie van foto’s kunt u contact opnemen met de fotografe. Indien de fotografe accoord gaat met het gebruik van de foto’s voor commercieel gebruik of publicatie, dient altijd haar volledige naam en website bij elke foto vermeld te worden en een gratis exemplaar van het blad, folder etc. toegezonden te worden.

Fotoshoots

Het verschuldigde bedrag van de fotoshoot dient u voor aanvang van de shoot over te maken, of op de dag van de shoot contant (gepast) te betalen. Voor reportages wordt altijd een offerte gemaakt die vooraf schriftelijk goedgekeurd dient te worden. Indien de foto’s om welke reden dan ook niet naar uw wens zijn, wordt er gezocht naar een geschikte oplossing.

 

Bij slecht weer (regen) kan de fotoshoot verplaatst worden naar een andere dag of een later tijdstip.

Nabestellingen en foto’s

Het verzenden van foto’s en andere (foto)producten is altijd op eigen risico.
Bij beschadiging over het verliezen van foto’s of (foto)producten, wordt geen geld teruggegeven.

Auteursrecht

Alle foto’s blijven eigendom van Foto Hippique en kunnen gebruikt worden voor het portfolio, visitekaartjes, flyers, folders e.d.
De fotografe behoudt het recht om foto’s naar eigen inzicht te gebruiken, verveelvoudigen en publiceren.